چوب پلاست

روکش چوبی چیست؟

kianchoobco

روکش چوبی چیست؟ روکش چوبی یکی از محصولاتی است که باعث می شود از چوب ها به خوبی محافظت کرد. همچنین از طریق روکش های چوبی می توان به زیبایی آن ها افزود. روکش های چوبی به دو دسته تقسیم می شوند. روکش های طبیعی و روکش های مصنوعی. از جمله روکش های مصنوعی می توان به محصولات چوب پلاست ها اشاره کرد. برای خرید چوب پلاست در گلستان و از جمله آن ها خرید چهارچوب درب چوبی در گلستان می توانید به فروشگاه کیان چوب مراجعه کنید. در این فروشگاه محصولات چوب پلاست با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تولید و عرضه می شود.

از روکش های چوبی برای تولید چهارچوب های درب چوب پلاست استفاده می شود. در یادداشت انواع چهارچوب درب چوبی و همچنین عوامل موثر بر قیمت گذاری چهارچوب های درب چوبی بیشتر در این خصوص توضیح دادیم. روکش های چوبی را می توان به صورت های مختلف تهیه و تولید کرد.

همچنین روکش های چوبی انواع و اقسام مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی ها و خواص متفاوتی از سایرین است. به همین جهت محدودیتی برای استفاده از روکش های چوبی وجود ندارد و می توانید از این ها استفاده های مفید و بسیاری را بکنید. در ادامه این مطلب سعی کردیم بیشتر در خصوص روکش های چوبی صحبت کنیم و در خصوص روش تولید آن ها نیز مواردی را ذکر کنیم. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

چرا از این محصولات چوبی استفاده می کنند؟

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم روکش های چوبی در انواع و اقسام مختلفی تهیه و تولید می شوند. به طور کلی روکش های چوبی را به دو دسته مصنوعی و طبیعی می توان تقسیم بندی کرد. همانطور که از نام این محصول نیز پیدا است روکش ها چوبی برای استفاده بر روی محصولات چوبی تهیه و عرضه می شوند. لذا می توانیم برای افزودن بر مقاومت و دوام محصولات چوبی از این روکش ها استفاده کنیم. از طرفی ممکن است محصول چوبی که خریداری کرده ایم دارای ظاهر خوبی نباشد. روکش های چوبی می توانند ظاهر آن را به آن شکلی که شما مورد نظر دارید تغییر دهند.

 همچنین گاهی اوقات پیش می آید که سطح رویی که محصولات چوبی به مانند کابینت ها یا مبلمان منزل دارای بخشی از ناهمواری ها و ناصافی ها باشد. به همین جهت از روکش های چوبی استفاده می شود تا این سطوح ناهموار را بپوشاند و یک سطح هموار و صاف برای آن پدید آورد. از قابلیت های خوب روکش های چوبی می توان به این موضوع اشاره کرد که شما در تولید روکش های چوبی دست بازی دارید و می توانید طرح ها و رنگ های مختلف و مورد علاقه خودتان را بر روی آن ها ایجاد کنید. باید بدانید که استفاده از چوب پلاست ها بسیار گسترده است. در یادداشت نبشی پی وی سی چیست؟ و یادداشت تفاوت نبشی پروفیل upvc با pvc بیشتر به این موضوعات پرداختیم.

 

kianchoobco

روکش چوبی

روکش چوبی چیست؟

به صورت کلی هب تعریف روکش های چوبی پرداختیم حال اما به تعریف جزئی تر و دقیق تر آن می پردازیم. روکش های چوبی در حقیقت برش های نازک چوب و گاهی اوقات پوست چوب ها هستند. ابعاد آن ها بسیار نازک است و حدودا 3 میلی متر ضخامت دارند. این ضخامت اندک آن ها به این خاطر است که وقتی بر روی محصولات چوبی قرار می گیرند ضخامت آن ها را افزایش ندهند و ابعاد به هم ریخته نشود. همچنین به گونه ای باشند در حقیقت بخشی از آن محصول دیده شوند و ظاهر محصول را به هم نریزند.

روکش های چوبی را معمولا بر روی پانل های اصلی محصولات چوبی می چسبانند. به این ترتیب می توان سطح صاف و مسطحی را بر روی آن ها به وجود آورد. همچنین به لحاظ زیبایی نیز می توان طرح ها و رنگ های مورد نظر را بر روی آن ها قرار داد. روکش های چوبی به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند. همانطور که از نام آن ها نیز پیدا است به صورت کلی می توان گفت روکش های طبیعی از ذرات طبیعی تشکیل می شود و روکش های مصنوعی از ذرات مصنوعی.

روکش چوبی طبیعی چیست؟

روکش چوبی طبیعی یکی از انواع گسترده روکش های چوبی در بازار است. برای تهیه روکش های چوبی طبیعی باید از ذرات طبیعی استفاده کرد. این روکش ها طی فرایند خاصی تولید و عرضه می شوند. معمولا پس از پخت چوب در بخار آب داغ گرده بينه مرغوب چوبی را كه اكثرا از گونه‌ های پهن برگ هستند، با روش های لوله ‌بری يا تراشه ‌گيری تبديل به لايه‌ ها يا ورقه‌های نازک چوب تزئينی می كنند. این روکش های چوبی عمر بالایی نیز دارند و می توان آن ها را پس از مدتی ترمیم کرد.

روش تولید روکش های چوبی طبیعی معمولا به این شکل است که لایه ای نازک از چوب معمولا روی ام دی اف یا نئوپان پس می شود تا نمای کار طرح و رنگ چوب را به خودش بگیرد. به این ترتیب می توان همان زیبایی را که برای چوب ها شاهد هستیم در روکش های چوبی نیز مشاهده کنیم.

 

 

روکش چوبی چیست؟

انواع روکش چوبی

روکش مصنوعی چوب چیست؟

روکش های چوبی مصنوعی نیز از دیگر نمونه های روکش های چوبی در صنعت است. برای تهیه و تولید روکش های مصنوعی می توان کاغذ یا ورقه های نازک پی وی سی استفاده کرد. این روکش ها همانند روکش های طبیعی طرح ها و رنگ های مختلفی دارند. از روکش های مصنوعی برای پوشش انواع صفحات مرکب مثل نئوپان یا تخته فیبر استفاده می شود. هر کدام از این روکش ها نیز در مقابل رطوبت و حرارت مقاوم و مناسب هستند. در حال حاضر نیز استفاده از روکش های مصنوعی بسیار گسترده و متداول تر است. اکثر صفحات ام دی اف را به وسیله این نوع از روکش های می پوشانند.

نمونه های مختلفی از روکش های مصنوعی در بازار موجود است. همانند روکش های لمینیت. این روکش ها از پرکاربردترین روکش های چوبی مصنوعی در بازار است. روکش های لمینیت به گروهی از روکش های مصنوعی شامل انواع CPL و HPL اطلاق دارد. HPL ها، روکش های چوبی مصنوعی لمینیت هستند که تحت فشار بالا تهیه و تولید می شوند. همچنین CPL ها، روکش های چوبی مصنوعی لمینیتی هستند که به صورت فشرده پیوسته تولید می شوند. HPL ها در برابر حرارت و دماهای بالا مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. همچنین می توان آن ها به راحتی و چندین بار با انوع مواد شوینده و پاک کننده مورد شستشو قرار داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *